Az elmúlt napokban robbant be a török énekesnő, Ajda Pekkan egyik fotója az internetre. Egy gyönyörű szőke nő, babapopsi simaságú arccal, akiről első látásra azt gondolná az ember, hogy maximum a harmincas éveit tapossa.

 

Ajda Pekkan énekesnő

Forrás: https://www.ntv.com.tr/yasam/ajda-pekkan-vakif-kuruyor,kR7Sz99AhkuLDJeeL3UTWQ

 

Aztán jön a meglepetés, hogy a hölgy bizony már 71 éves, bizony, 1946-ban született és februárban betölti a 72. életévét.

 

Ámuldozunk, hogy milyen fantasztikus, és találgatjuk, vajon mi lehet a titka a fiatalos külsejének?

 

A negyvenesek elkezdik kutatni, hogy hogyan tudnának ők is ilyen fiatalok maradni, a legtöbb idősebb nő pedig szépen lassan elkezdi rosszul érezni magát…

 

Kíváncsivá tett a dolog, így utánajártam Ajda Pekkannak.

 

Ilyen ő valójában, amikor nem tudják agyon photoshoppolni a képet, amit kitesz az Instagramra:

 

Forrás: Beyan Gazzette


Forrás: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr


Forrás: http://www.sozcu.com.tr

 

Ezeken a képeken látszanak a szépészeti beavatkozások nyomai, hiszen szinte már egyáltalán nem hasonlít arra a nőre, aki valaha volt, amikor tényleg annyi idős volt, mint amennyinek most szeretne látszani.

 

Forrás: https://cdn.shopify.com/

 

Félre ne értsetek, nem sajnálom tőle, mindenki annyit műttetheti magát, amennyit csak szeretné, de ne állítsuk már be úgy a dolgokat, hogy ha sokat edzel és odafigyelsz az étkezésre, akkor te is ilyen lehetsz 70 éves korodra, mert ez nem így van!

 

Több tonnányi sminkkel és a már említett photoshoppal pedig bárkiből lehet 20 évvel fiatalabbnak kinéző nőt varázsolni.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WtKtY924cN8

 

Nézzétek meg, hogyan működik ez a gyakorlatban:

 

 

De mikor lesz már vége, hogy a normál halandó nők, akik nem tudnak milliókat költeni magukra vagy photoshop gurukra, rosszul kell, hogy érezzék magukat a bőrükben, ha megnéznek egy sztárfotót vagy lapozgatnak egy magazint?

 

Mindenesetre tiszteletreméltó, hogy ennyire odafigyel Ajda Pekkan a külsejére és az alakján is látszik, hogy sokat sportol és fitt, szó se róla.

 

Csak tényleg ne akarjunk lelkiismeret furdalást kelteni az idősebbekben, hogy nem törődtek eleget magukkal, mikor végiggürizték az egész életüket, felneveltek pár gyereket és  nekik még nem állt a rendelkezésükre konditerem és otthoni videó kazetták – vagy ha igen, akkor azért fáj a hátuk, mert Jane Fonda rosszul összeállított tornagyakorlatait (az első kazettáira) végezték a 80-as években.

 

Kedves 60-70 éves hölgyek! Ti így vagytok szépek! A ráncokkal, a barázdákkal!

 

A torna, sport és egészséges életmód, a táplálkozás fontos. De csak magatokért tegyétek, ne azért, hogy valaki olyanra akarjatok hasonlítani, aki nem is létezik. 🙂

 

Szeretnétek az egészséggel kapcsolatos, valóban működő tippeket? Kattints IDE! Érdemes a blogkövetésre is feliratkozni, mert minden héten új egészségvédő tippet próbálunk ki és számolunk be róla, például:

Fésülködj az egészségedért! Akkor is, ha nincs hajad!

 

Tetszett a bejegyzés? Osszátok meg!

 

És nagyon örülnénk egy lájknak is itt  a bejegyzés alatt és a facebook oldalunkon, ahol sok-sok praktikával ismertetünk meg veletek! (Érdemes visszaolvasni is)