Ha már eleget spóroltál velünk, akkor meglepheted magad a híres hengerdobozos chipssel (vagy olcsóbb tescos verziójával). Ha elfogyott, eszedbe ne jusson kidobni azt a jó kis dobozt!


Azt vallom, hogy a pénzhiány és a lustaság a két dolog ami a legnagyobb kreatívságra sarkall. Szeretek kézműveskedni, és nem utolsó sorban jól esik, amikor a barátok, vendégek megdicsérnek egy-egy általam készített tárgyat.

 

Ez az egyszerű projekt is több emberből váltotta már ki a „Miért nem nekem jutott eszembe?” – felkiáltást.

 

Egy csomag tészta nem fogy el egyszerre, és ha már fel van bontva nehéz tárolni, kihasad a zacskó, kiszóródik. Egyszerűbb, ha átteszed egy dobozba, de akkor meg honnan tudod, hogy mi is az? Ráadásul nálunk egyszerre többféle is meg van kezdve, mert hiába ugyanaz az íze, az ember nem akar egymás után többször pennét enni.   

 

táblafestéktáblafestéktáblafesték

 

Az egész csak annyi, hogy a hengert lefested táblafestékkel, 2-3 rétegben. Ez a doboz elég nagy kiszerelés, évekkel ezelőtt vettem, körülbelül 2500 Forintért, de nagyon sok mindent festettem már vele, és még mindig maradt benne. Ma már többféle kiszerelésben és mindenféle színben árulják.

 

Ha megszáradt tegyél bele tésztát, és krétával írd rá:

 

– mi van benne

– mennyi

– meddig kell főzni.

Érdekelnek még táblafestékes projektek? Akkor nézz majd vissza, hamarosan jövök még több ötlettel!